• Ota yhteyttä rohkeasti!
  • Nopea toimitus
  • 24 tuntia auki
  • Edulliset hinnat
  • Ota yhteyttä rohkeasti!
  • Nopea toimitus
  • 24 tuntia auki
  • Edulliset hinnat

Tietoja meistä

Olen 17-vuotias yrittäjä ja lukiolainen. Olen kiinostunut sähköpyöristä, mekaniikasta, tietotekniikasta ja teknologiasta. Yrittäjänä teen myös polkupyörän ja pienkoneiden huoltoja sekä puutarha hommia, Päijät-Hämeessä.

Nyt olen vähän laajentanut liiketoimintaani suuremmaksi, sähköpyöräverkkokauppaan, jossa myyn tavallisiin polkupyöriin tarkoitettuja muunnosarjoja.

www.nostavanpalvelut.wordpress.com

Vuosi 2021

Pian päättyy vuosi 2021, toinen koronavuosi! Nämä kaksi vuotta ovat olleet rankkoja meille kaikille. Emme ole päässeet matkoille koronarajoitusten vuoksi, meidän on pitänyt keksiä kuitenkin jotain virikkeitä vapaa-ajalle. Monet ovat alkaneet ulkoilemaan ja harrastelemaan eri lajeja, kuten pyöräilyä ja se on vauhdittanut, minun ja monen muun bisnestä. Mutta on myös niitä monia, jotka ovat joutuneet sulkemaan yrityksensä ovet lopullisesti.

Mutta, mitä yritykselläni on mennyt vuosi 2021?

Vuosi 2021 lähti liikkeelle varastontäydennys tilauksesta. Tilasin viime vuoden rahoilla sekä muutaman ennakkotilauksen avulla pienen määrän uusia muunnossarjoja tulevaa kevättä varten. Talven aikana sain kaikki tilatut muunnossarjat myytyä ennakkotilausten ansiosta.

Kun touko- ja kesäkuun vaihteessa muunnossarjat saapuivat varastolle, niin ne lähtivät heti ympäri Suomea uusille asiakkaille sekä osa jäivät minulle asennettavaksi asiakkaiden pyöriin.

Kysyntä oli keväällä todella kovaa minun verkkokaupassani sekä maailmanlaajuisesti polkupyörän osissa. Jouduin myymään eioota, koska ei ollut mitään myytävää.

Heti ensimmäisen erän saapuessa tein toisen tilauksen , jonka määrä oli hieman suurempi kuin edellinen. Tavaraerä saapui elokuussa varastollemme, laitoin pienen mainoskampanjan pystyyn elokuun ajalle ja se tuottikin hyvin tulosta.

Syksy sekä talvi on ollut nyt aika hiljaista. Vielä on varastossa jäljellä muunnossarjoja.

Kiitos nykyisille asiakkailleni ja tervetuloa uudet! Hyvää joulun odotusta kaikille!

13.12.2021

Yrityksen historiaa, miten NOPPA sain alkunsa

Olen koko ikäni ollut kiinnostunut yrittämisestä. Yritykseni sai alkunsa, kun olin 8-vuotias. Silloin suunnittelin ja tein mainoksen, mietin valmiiksi hinnoittelun ja keksin yritykselle nimen NOPPA. NOPPA tulee sanoista NOstavanPoikainPAlvelu. Mutta se jäi kuitenkin pöytälaatikkoon odottamaan sopivampaa aikaa. 

10-vuotiaana innostuin sitten maatiloista ja eläimistä. Ryhdyimme suunnittelemaan yhdessä naapurini kanssa kanalaa. Kesään mennessä olimme saaneet kanalan valmiiksi ja hankimme sinne 6 kanaa. Isäni maksoi jokaisesta kotiin tuomastani kananmunasta 50 senttiä. Palkkapäivänä saamani raha motivoi minua tekemään entistä enemmän töitä. 

Seuraavana kesänä emme kuitenkaan saaneet kanoja samasta paikasta, joten sinä kesänä kanalatoimintamme oli tauolla. Vuoden 2017 kesällä ostimme uudet kanat ja aivan kuten aikaisemminkin, isä maksoi jokaisesta kotiin tuomastani kananmunasta 50 senttiä.  

Vuoden 2018 helmikuussa minun teki taas kovasti mieli tehdä töitä, joista saisi itselleen hieman rahaa. Etsin paljon tietoa yrityksistä, yrityksen pyörittämisestä, ja jotakin kautta päädyin 4H sivuille ja sieltä löysin sanat ”4H-yritys”. Kerroin heti isälle, mitä olin löytänyt.  

Vuoden 2018 huhtikuussa menin 4H-yrityskurssille. Sieltä sain verkkosivuja enemmän tietoa yrityksistä ja niiden pyörittämisestä. Viimeisellä kurssikerralla perustin 4H-yrityksen, joka kantaa nimeä NOPPA. Noppa oli 6 vuotta tauolla. Mutta se oli jo aika kaivaa pois pöytälaatikosta ja nyt se on jälleen toiminnassa. 😉

Nyt NOPPA on ollut toiminnassa jo kaksi vuotta.

Eemil Mönkkönen 3.3.2020

Hollola